Wie zijn wij

Ricard is een uitgeverij die wenskaarten & kadokaartjes levert aan de detailhandel in Nederland en Belgie. De wenskaarten worden geleverd aan supermarkten, kantoor-boekhandels, sigarenspeciaalzaken, huishoudzaken, verzorgingstehuizen en bedrijven. Kadokaartjes en kadobonnen bij de bloemisterijen en tuincentrums.

 

Tevens is er de combinatie van drukwerk, u kunt bij ons terecht voor onder andere het drukken van brochures, flyers, boeken, booklets, visitekaartjes, leaflets, folders, wenskaarten, briefpapier en enveloppen. Ook voor het ontwerpen van uw huisstijl kan u terecht op onze DTP-afdeling. Onze nieuwste generatie digitale printers zijn uitstekend geschikt voor het snel produceren van alle oplages kwaliteitsprintwerk. Formaten tot dubbelzijdig SRA3 worden perfect geprint in een kwaliteit welke vrijwel aan offset drukwerk gelijkwaardig is. Bij grote oplages wordt in overleg met u de opdracht in offset gedrukt om de order nog voordeliger aan te kunnen bieden. U kunt uw bestanden eenvoudig aanleveren via e-mail of WeTransfer. Voor persoonlijk contact kunt u een afspraak maken. http://ricarddrukwerk.nl

 

Ricard Drukwerk en onze uitgeverij in wenskaarten & kadokaartjes zijn een perfecte combinatie onder één dak. Tevens zijn wij een door SBB erkend leerbedrijf in de creatieve industrie.

logoricardd1.png
logoricardwvierkant.png

Gegevens

Edisonweg 4 A
3291 CK  Strijen
Email : mac@ricard.nl
Telefoon: 078 673 7060

KvK Rotterdam: 78165075